sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Naked truth

Päätin tehdä itsekin tämän postauksen, jossa näytän kynteni ilman lakkaa ja kuvia muokkaamatta. Juttu lähti alunperin Tyyliä metsästämässä -blogista. Bloggaaja haastoi kaikki muutkin bloggaajat näyttämään kasvonsa ilman meikkiä/ photoshoppia. Myöhemmin Sonnela-blogin Sonne haastoi kynsibloggaajat tekemään saman, mutta kynsillään. :)

 
Olen onnellinen siitä, etteivät kynteni ole kovin kellastuneet. Tällä hetkellä ne ovat lyhyet, koska osa katkesi ja haluan mieluummin lyhyet ja samanpituiset kynnet kuin osittain pitkät. Kynteni ovat aika hauraat ja sen takia en yleensä viilaa niiden pintaa. Tällä hetkellä kynnet eivät ole liuskottuneet, mutta pitkinä ne liuskottuvat helposti.


 
Hoidan kynsiäni käyttämällä käsirasvaa ja kynsiseerumia ja syön monipuolisesti. :) Käytän kynsien lyhentämiseen yleensä lasiviilaa. Lisäksi kuorin käsiäni ja siistin kynsinauhat appelsiinipuutikulla. 

 
Kuvat ovat otettu uudella järjestelmäkamerallani. :) Mitä pidätte? Mielestäni laatu on parempi kuin pokkarikameralla otetuissa kuvissa. En ole käsitelly kuvia ollenkaan.
 
Haastan kaikki kynsibloggaajat näyttämään kyntensä "alastomina". Mielestäni on hyvä, että ihmiset pääsevät näkemään, etteivät kenenkään kynnet ole täydelliset. :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti